profit.bgЦената на райското парче земя е 500 000 долара Ако винаги

...
profit.bgЦената на райското парче земя е 500 000 долара Ако винаги
Коментари Харесай

Продават остров в Белиз за по-малко от жилище в Лос Анджелис

profit.bg

Цената на райското парче земя е 500 000 $

 

Ако постоянно сте си мечтали да избягате от света на собствен личен частен остров, в този момент може би е вашият късмет. В момента величествен парцел се продава в Белиз, който ще ви коства по-малко от едно средностатистическо жилище в Лос Анджелис. Цената на райското парче земя е 500 000 $, което е с към 78 000 $ по-малко от междинната цена на парцел в окръг Лос Анджелис. Освен това е с 500 000 $ по-малко от междинната цена на жилище в Ню Йорк, тъй че договорката е в действителност добра, оповестява T+L. За сумата от 500 000 $ ще получите 65 акра земя, дружно с пет съществуващи структури, които оферират девет спални и две и половина бани. Те обаче са издигнати през 2009 година, тъй че се нуждаят от възобновяване. Но заобикалящата ги среда от буйна зелена растителност и кристално сини води несъмнено няма потребност от сходно нещо. Малкият остров е ситуиран в архипелага Tobacco Caye, на към 30 минути от брега на Дангрида, оповестява Profit.bg.

„ Това е в действителност неповторима опция да [притежавате] дребен частен остров в едно от най-хубавите места, предлагани на пазара на недвижими парцели в Белиз “, се отбелязва в обявата за парцела.

„ Този остров би могъл да бъде прелестно частно островно укритие или да бъде трансфорат в еко леговище. “ Парчето земя се предлага с три обособени кея, а принадлежността му към морски резерват значи, че ще има доста диви животни, подобаващи за наблюдаване по време на плуване с шнорхел или гмуркане. Както е маркирано, островът е съвършен за тези, които желаят да го имат за себе си, или пък за тези, които се интересуват от превръщането му в печелившо комерсиално начинание, като да вземем за пример дребен курорт или хотел. Райското кътче е екологично, защото употребява слънчева сила и се предлага с авариен генератор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР